Nieuws

Poeth Solids Processing in Tegelen heeft een nieuwe generatie bigbag-vullers ontwikkeld. De serie vulstations is ten opzichte van conventionele uitvoeringen sterk verbeterd. Met name is veel aandacht besteed aan de ergonomie van het vulproces. Zo is voorzien in een kantelbare vulkop, beweegbare haken en een automatische vrijgave van bigbag-lussen.

Poeth Solids Processing beschikt over diverse oplossingen om poeders terug te koelen. Dit kan door middel van directe en indirecte koeling. In dit bericht enkele praktijkvoorbeelden van directe koeling in koelbunker, directe koeling in z-conveyor, directe koeling in pneumatisch transport en indirecte koeling in schroeven en mengers.

Vanwege de groei van haar bedrijf en de behoefte om haar productieproces verder te optimaliseren, besloot Poeth Solids Processing tot een forse investering in haar bedrijfspand. Poeth is nu zo goed als gereed met de bouw van een 2.700 m2 nieuwe productiehal en 100 m2 kantoorruimte.

Inmiddels zijn de nieuwe productiehallen van ons bedrijf volop in gebruik. Met deze nieuwbouw komt het geheel op een totale oppervlakte van 10.000 m² productie- en kantoorruimte.

Ook zo benieuwd naar hoe het er aan toe gaat bij een écht bedrijf? Bezoek op zaterdag 30 maart van 9.00u tot 12.00u Poeth Solids Processing in Tegelen tijdens de Het Klokhuis Open Bedrijvendag en ontdek welke slimme technieken we maken voor bedrijven over de hele wereld. In samenwerking met de Kamer van Koophandel.

Meer informatie: https://backstage.hetklokhuis.nl/bedrijven/poeth-tegelen/

Follow us: facebooklinkedin